Nieuwsbrief november/december 2020

GRATITUDE CHALLENGE / DANKBAARHEID UITDAGING


Waar gaat dit over?
Waarom een dankbaarheid uitdaging?

Het is gemakkelijk om dankbaar te zijn als alles goed gaat in je leven. Hoe zit het als het niet goed gaat? Als er sprake is van lasten, strijd, drama, is het moeilijk om dankbaar te zijn. Wachten we tot het leven weer beter wordt of kunnen we beginnen waar we zijn, te midden van problemen en uitdagingen?
O&O Academy ondersteunt ons door vanaf zaterdag 14 november gedurende twaalf dagen een meditatief programma voor dankbaarheid aan te bieden. Het programma duurt ongeveer 40 minuten en wordt lokaal georganiseerd door een groep EKAM mitra’s.
Naast lessen en meditaties krijg je ook een Smarana deeksha van de mitra’s aan het eind van het programma.
Preethaji zegt: dankbaarheid is de sleutel naar een grotere liefde en wonderen in je leven. Als je de vele geschenken in je leven gekregen hebt herkent, zullen de poorten voor genade voor je opengaan en zegeningen over jou en je familie uitgestort worden.
Gedurende deze twaalf dagen werken we aan het hartchakra. Het hartchakra kun je visualiseren als een lotusbloem met twaalf bladeren. Door alle twaalf dagen deel te nemen zal je hartchakra zich openen en je zult zeker een groot wonder ervaren of een teken van jouw Goddelijke ontvangen.

Wanneer: we beginnen zaterdag 14 november om 19:45 uur

Hoe: Online bijeenkomst via zoom. Inloggen met zoomcode 560-527-6225 of via link: https://zoom.us/j/5605276225 Je kunt ook kijken op de agenda van onze website of er mitra’s bij jou in de buurt zijn die deze Gratitude challenge aanbieden.

Doe je mee?
Het wordt kosteloos aangeboden, dus nodig gerust ook je vrienden en familieleden uit om deel te nemen.

Nieuwe Online cursus CREATE
Maandag 23 november 2020

CREATE – Schep Overvloed van binnenuit.
Dit is een 3 uur durende cursus die in de plaats komt van de een daagse Journey into Happiness.
Zo wordt het dus makkelijker voor veel mensen om mee te kunnen doen.
We nodigen iedereen uit om mee te doen aan deze reis om jezelf te transformeren en je creatieve potentieel van binnenuit te laten ontwaken.
Vanuit India krijgen we via prachtige lessen en krachtige meditaties en een combinatie van oeroude en hedendaagse technieken de mogelijkheid om diepgaand contact te maken met onze onbegrensde mogelijkheden.
Iedereen vanaf 14 jaar kan eraan deelnemen.
De cursuskosten zijn € 30,– p/p,
Praktische informatie:
Wanneer: Maandag 23 november 2020, van 17:30 – 20:30 uur
Waar: vanuit je eigen huis – ONLINE
Meer informatie: Rob Ruhmann rob@innercenter.nl 
tel 074-7370141 of 06-10 52 89 28
Aanmelden en betalen, voor zondag 22 november, via onderstaande link:
https://forms.gle/BGK6Gd8PBhnzL2nZ9