Nieuwsbrief December 2021

Lieve mensen,

Als je naar een wonder luistert en de Aalaya darshan bijwoont, zullen er ook wonderen in jouw leven gebeuren. AALAYA DARSHAN iedere ochtend van 07.15 – 07.40 uur via onderstaande link: https://www.youtube.com/channel/UCZKE6EXhFPuURDkPkMxryVQ/live

Wonderen vermenigvuldigen zich als ze gezien, gelezen, gehoord en gedeeld worden. Deel je wonderen met anderen om meer Wonderen te ontvangen en Sat Karma te verdienen.

Namaste

Voor het 74000 Deeksha proces, was er de hele tijd een dialoog gaande in mij. Het kon over iedereen gaan, over alles en nog wat. Er was ook vergelijking en conflict binnenin mij. Ik was zeer geïrriteerd en worstelde met deze eigenschappen. Ik was niet in staat om me op iets te concentreren, zelfs niet tijdens het gebed.
Hoewel ik me bewust was van mijn innerlijke toestand, kon ik er niets aan doen. Ik was totaal hulpeloos over mijn staat van zijn.

In de 74000 groep zei Sri Bhagavan dat iedereen heel oprecht moest deelnemen aan het ‘74.000 Deeksha Mukti proces tot de nacht’. Deze woorden hebben me diep in mijn hart geraakt. En ik nam oprecht deel aan het proces zoals Sri Bhagavan heeft gezegd.
De volgende ochtend, toen ik wakker werd, was alles gewoon normaal. Ik merkte geen verandering. Maar, na een paar dagen, merkte ik dat mijn innerlijke dialoog volledig gestopt was. Er is geen conflict meer in mij. Ik kan je niet zeggen wanneer en hoe het gebeurde, maar het is zeker gebeurd. Wie ik ook zie, er is geen vergelijking. Ik ben zeer verrast over deze verandering. Er is een enorme gelukzaligheid in mij. Als ik iemand zie, is er geen jaloezie, maar liefde die explodeert in mijn hart.

De grootste zegen die Sri Bhagavan mij heeft geschonken is, dat hij mijn innerlijke dialoog heeft gestopt en mijn hart met gelukzaligheid heeft gevuld. Ik voel me heel erg gelukkig en gezegend vanwege deze ervaring. De verstikking en het lijden is er niet meer.

De dialoog die eerst een hel was, behoort nu tot het verleden. Dit alles is op een zeer natuurlijke wijze gebeurd en ik zou je niet kunnen vertellen wanneer en hoe het gebeurde. Ik heb het gewoon ervaren. Ik ben zo verbaasd dat de dialoog niet meer in mij aanwezig is.
Al mijn problemen worden nu uit zichzelf opgelost. Mijn kleine verlangens worden nu ook vervuld.

Namaste

Na het bijwonen van de 74000 deeksha yagna ervaar ik een goddelijke en bovennatuurlijke verandering in mezelf. Ik ervaar leegte van binnen…Geen gedachte stoort me…Verleden stoort me niet en toekomst bestaat niet…Ik leef volledig in het heden.
Ik realiseer me dat ik me bewust ben van elk moment dat ik leef. Telkens als ik mijn ogen sluit, word ik ondergedompeld in het goddelijke licht en mijn hart is gevuld met liefde en mededogen, ik heb geen zin om mijn ogen te openen. Dit lichaam is alsof het niet bestaat …
Ik ben puur goddelijk bewustzijn dat gevuld is met liefde en mededogen. Geen oordeel, geen stress, geen innerlijke verstoring.

Jos – Marcel – Rob wensen iedereen een heel VERLICHT JAAR TWINTIGWEEENTWINTIG!