Nieuwsbrief februari 2022

Lieve mensen: “WE GAAN WEER LIVE!!!!!”

Komende dinsdag 1 februari om 19.30u is iedereen weer van harte welkom aan de Potsweg 15b in Enschede.
Niets mis met online samenzijn, maar dat heeft zo lang geduurd dat FYSIEK bij elkaar komen toch iets speciaals heeft.
We hopen daarom dat jullie met velen komen en wat het nog mooier maakt, is dat MARCEL ER OOK WEER BIJ is!!!
Tot dinsdag a.s.

Bovendien komt ook de Creatieschaal weer terug! (zie verder naar beneden)

QUOTE BHAGAVAN: Elke inspanning om de denkgeest te beëindigen, is de denkgeest.

Iedere dag via Telegram kun je een prachtig filmpje van 10 min zien met lessen/quotes/ inzichten van Bhagavan via: https://t.me/The_Great_Compassionate_Light

Iedere maand plaatsen we een Verlichte ervaring, deze is van Ingrid Pérez uit Colombia.

Ik ben al meer dan 6 jaar in de Oneness familie, en heb in de loop van de tijd vele processen gedaan. Na de Deeksha Yajna Darshan in november en de Manifest cursus gebeurde er iets in mijn hersenen en denkgeest. 

Ik realiseerde me dat ik alle geluiden om me heen kon horen. Ik was me niet bewust van alle geluiden in mijn dagelijks leven door het lawaai van de denkgeest. Maar, onverwachts, werd het lawaai van de denkgeest gereduceerd en kwam het ware Luisteren tot stand.
Zelfs nu, wanneer ik deze ervaring schrijf, is het geluid van potlood op papier prachtig; het houdt me bewust van het heden en laat me de stilte en vrede ervaren die in het Nu is.

Ik heb me gerealiseerd dat ik me nergens zorgen over hoef te maken. Ik heb de onmetelijkheid, de schoonheid, de rijkdom, de zuiverheid, de volmaaktheid en de eeuwigheid van het Heden beseft en, wat nog belangrijker is, ik heb beseft dat dit alles het ware Zijn is, dat al deze volmaaktheid mijn ware identiteit is.
Gedachten komen in mij op en ik kan ze identificeren en terugkeren naar de stilte van het huidige moment.
Zelfs als er geluiden om me heen zijn, is er een diepe stilte omheen.

Ik zie mezelf niet langer als een persoon maar als een oneindige ruimte waarin het heden geruisloos in voorbijkomt en waar ik naar kan luisteren en zo is ook het oordelen opgehouden. Alles verschijnt en verdwijnt zoals het door de zintuigen wordt waargenomen, vooral door te luisteren.Alles beweegt zich binnen die ruimte, en er is niets “goed” of “slecht”, alleen ervaringen en manifestaties die zich in die onmetelijke ruimte afspelen.

Ik heb gezien hoe oude gedachten en emoties van pijn over de mensen om mij heen in de oude denkgeest en het oude lichaam verschijnen, maar zodra ik er aandacht aan schenk, verdwijnen ze in een paar minuten en is er geen verlies van “tijd”. Het lijkt wel of er magie met mij is gebeurd. Ik maak me geen zorgen meer over de dingen die ik in mijn dagelijks leven moet doen. Alles gebeurt met grote concentratie en vitaliteit. Er zijn veel synchroniciteiten en ik zie dat wat er ook gebeurt, het goed is, zelfs als ik een activiteit niet afmaak. In die eeuwige ruimte die ik nu ben, zijn er geen zorgen, geen vermoeidheid, geen verdriet, geen ziektes. Ik bedoel, het lichaam ervaart vermoeidheid en de oude denkgeest heeft nog gedachten, maar ik voel de eeuwige ruimte en die heeft geen gedachten. Die ruimte is zuiver en onberispelijk.

Nooit in dit leven had ik gedacht dat ik in staat zou zijn om het Koninkrijk der Hemelen op aarde te ervaren. Als ik mijn ogen sluit en me met die ruimte verbindt, word ik de diepste schoonheid, zuiverheid en Genade. Er gaat niets boven dit wonder en deze verwezenlijking.

Ik haatte mezelf zo erg en ik bad hard om mijn Goddelijke te vragen mij te transformeren en toen gebeurde dit wonder, en ik kan zien dat het een waar wonder is, ik ben niet meer dezelfde persoon, eigenlijk, ik denk dat ik geen persoon meer ben. Ik heb gezien en gerealiseerd dat ik alles ben, ieder mens, ieder dier, ieder geluid, iedere geur, iedere ervaring, ik ben alles. Ik voel me werkelijk gezegend om dit bewustzijn, deze stilte, deze lichtheid en vrede van het Ware Zelf te ervaren. Dank u geliefde Sri AmmaBhagavan, Dank u geliefde Groot Compassievol Licht aan uw lotusvoeten.

INGRID PÉREZ, Colombia

Open Oneness bijeenkomsten op de 1ste en 3de dinsdag v/d maand LIVE voor iedereen

64 Deeksha iedere 2e woensdag v/d maand ONLINE alleen voor Ekam Deekshagevers
Aanvang: 19:30 uur, Kosten: € 5,- LIVE = Potsweg 15b in Enschede

Creatieschaal
Heb je iets wat je graag zou willen creëren, een wens, een oplossing voor een probleem, de
ervaring van verbondenheid in je relaties, verbetering van je gezondheid, succes in je leven? Schrijf je naam + je creatie op een briefje (doe het vast thuis). Schrijf je creatie op alsof het al gecreëerd is zoals je wenste.
Leg je briefje bij binnenkomst i/d Creatieschaal. Aan het eind v/d avond nemen we de intentie voor de vervulling van alle wensen