Nieuwsbrief februari 2020

Lieve mensen,

Alle Menschen werden Brüder. (Door Marcel)

Afgelopen week was ik bij een uitvoering van de 9e symphonie van Beethoven. Indrukwekkende muziek en een ode aan het verlangen van de mens naar verbinding en broederschap. De zaal werd uitgenodigd om het slotstuk mee te zingen: “Alle Menschen werden Brüder.” Dat maakte diepe gevoelens van verbondenheid los in de zaal. Als mens zitten we allen in hetzelfde schuitje, we zijn in wezen broeders en zusters. Nu nog toonbaar en ervaarbaar maken in het dagelijks leven. Heel bijzonder dat Beethoven dit stuk schreef aan het einde van zijn leven toen hij stokdoof was en vereenzaamd. Het kan niet anders dan uit zijn hart zijn ontsproten.

Dit sluit naadloos aan bij de missie van Sri AmmaBhagavan en O&O die ons helpen om broederschap in onszelf te ervaren door het oplossen van onze innerlijke conflicten en belemmerende negatieve patronen in ons onbewuste.

Om vanuit een mooie innerlijke staat de hand te kunnen reiken aan onze medemens.

Nieuwe Telegram Groep: Family of The Great Compassionate Light.

Sri AmmaBhagavan nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze nieuwe groep waar SriBhagavan ook zelf deel van uitmaakt en dat is energetisch voelbaar. Je bent letterlijk onder zijn hoede als je deel uitmaakt van deze groep. Regelmatig plaatst Sri Bhagavan nieuwe lessen, contemplaties en oefeningen. Rob die vertaalt deze oefeningen op onze Oneness Enschede Appgroep. Maar het is echt aan te bevelen om je zelf ook aan te melden voor deze Telegramgroep.

Door Sri Bhagavan’s aanwezigheid in de groep kom je gemakkelijker tot de kern en de ervaring van de lessen.

Je dient eerst Telegram te installeren op je mobiel en dan kun je je aanmelden via de volgende link:
t.me/The_Great_Compassionate_Light

Hierbij ervaringen van enkele andere deelnemers aan deze groep:

Marcel van Oosterwijk:

“Als ik Bhagavans teksten op de telegramgroep ‘Family of the Great Compassionate Light’ zie moet ik vaak spontaan bijna huilen. Hetzelfde gevoel als wanneer ik Ekam binnenga. Een soort ontroering die voelt als thuis komen na een hele lange, zware reis. Dat ik dat bij Bhagavans berichten ook spontaan voel, zegt veel over de kracht ervan. Ik voel de contemplaties echt als een proces waarin Bhagavans energie voor de doorbraak kan zorgen. “

Sasja Loeven:

“Steeds als Bhagavan een oefening of les plaatst op de Family of the Great Compassionate Light Groep, dan neemt Hij tegelijkertijd de intentie dat die les voor ieder die ermee bezig gaat een echte “ervaring” wordt. Daarvoor geeft Hij Zijn zegen. Zo kunnen we heel snel collectief groeien, mede door de kracht van het met 4000 mensen tegelijkertijd met dezelfde teaching bezig zijn.”

Hieronder prachtige ervaringen van mensen die 7 x aan de Journey into Happiness hebben deelgenomen:

 

 •  “Ik ben van plan om door te gaan met deze 1 daagse cursus. Dit kan ik iedereen aanbevelen. Op dit moment is voor mij de meest belangrijke reden dat het Grote Licht van Compassie bevrijding geeft van de negatieve programmering in ons onbewuste. Ik ben me bewust geworden dat ik geliefd wil worden. Voor mij is deze gewaarwording heel bijzonder. Het begint steeds meer voor me te dagen wat de betekenis is van innerlijke integriteit.”
 • “De JIH voldoet helemaal aan mijn verwachting omdat er vanbinnen opgeruimd wordt. Er is steeds minder stress in mij en er komt meer rust en ruimte vanbinnen. Af en toe voelde mijn hoofd als een hogedrukpan. Zoveel drukte aan gedachten. En er was veel, heel veel, emotie in mijn lijf (buik). Nu, na 7 Journeys, is er meer ruimte gekomen en voel ik mij zoveel beter en lichter! En daar ben ik zo blij om! Ik kan steeds makkelijker van een afstandje kijken naar wat de denkgeest allemaal zegt. Een voorzichtige verschuiving bemerk ik in de richting van meer rust in mijn hoofd en dat is heel, heel prettig
 •  “De volgende keer doe ik weer mee, dus ik ben tevreden. Ik heb het gevoel dat ik er steeds meer van doordrongen word wat er eigenlijk “gezegd” wordt. Mijn doel is mijn ervaring van geluk uit te breiden. Ik zou willen dat ik wat concreter uitdrukking kon geven aan mijn diepste gevoelens, helaas, die kunst versta ik niet.”
 •  “Het is soms intens, ook de dagen erna, maar ik merk dat het mij wel veel ruimte en inzicht heeft gegeven om beter met conflicten om te gaan. Soms ga ik wel op dingen in maar dan word ik bewust dat dat geen zin heeft en dat geeft meer rust. Gedurende de 1 daagse Journey zelf ervaar ik een sfeer van licht en liefde en het dansen is echt geweldig, heel fijn. Dank aan iedereen die deel uitmaakt van de groep. Mijn man en ik willen graag doorgaan.
 • “Voor mij is door de regelmaat van de Journey into Happiness veel in beweging gezet. De thema’s die langskomen zijn de belangrijkste die echt iets met mijn leven te maken hebben. Ik besef en ervaar dat in een groep wanneer we bij elkaar zijn dit vele, vele malen krachtiger is dan thuis in mijn eentje. Wat ik heel bijzonder vind, er komen nog steeds zaken langs die opgeslagen zijn in mij als persoon en ik hier nu goed naar kan kijken zonder in mijn eigen verklaringen/ verhalen te gaan zitten over het hoe en waarom. Door dit kijken, ben ik nu meer instaat om te voelen of er nog een lading opzit wat er speelt. Iedere keer geeft dit weer een blijheid net of er iets wordt weggenomen wat geen functie meer voor mij heeft. Dit gebeurt nu bij mij bijna automatisch en daar helpt de Journey into Happiness geweldig mee. Een mooi bijproduct van deze innerlijke groei is; het meer en meer gelukkig zijn zonder dat er iets voor nodig is.Ik kijk er naar uit om deze Journey into Happiness weer met jullie allemaal te gaan doen en vind het ook nog eens fijn om dit met elkaar te beleven.”
 • “Waar ik mij meer en meer bewust van word, is hoe mooi de Journey into Happiness is opgezet. Het ziet er zo simpel uit en dat is het ook, maar hoe steeds 1 onderwerp behandeld wordt. Daardoor is er ondanks, misschien beter juist door de herhaling iedere keer zo’n verdieping mogelijk. Bij mezelf merk ik steeds weer meer groei, bewustwording en Happiness van binnenuit. Kijk er iedere maand naar uit jullie allemaal te zien, want we doen het met z’n allen!”
 • “Ik spreek hier ook namens mijn man. We hebben zeven mooie Journeys into Happness  gehad. De dagen waren door de organisatoren goed georganiseerd en verzorgd. De Journey is bij ons thuis door gegaan. We hebben er een mooie innerlijke staat van overgehouden, kalmte en rust in het hoofd. We doen dagelijks de oefeningen om in de flow te blijven. We volgen ook met regelmaat de online cursussen van O&O Academy uit India ( Breathing Room) en de wekelijkse zoom. Zelf ervaar ik, dat als ik een drukke dag heb en rustig blijf, de activiteiten in een flow doorgaan, zonder obstakels. Is erg fijn, om dat te ervaren. Afgelopen Journey was voorlopig de laatste voor ons. Wij danken jullie allen !
 • “Ik ervaar elke Journey als een feestdag! Ik word zo blij van de fijne energie op die dag en dat maakt ook het dansen tot een geweldige ervaring. De “Journey into Happines” geeft mij een ervaring hoe geweldig het leven op aarde zou kunnen zijn. Wat een groot geschenk, door aan onszelf te werken, werken we ook aan een “betere wereld”. Als ik terugkijk nu, na 7 keer te hebben deelgenomen, dan valt me op dat de verhalen van de denkgeest veel minder vat op me hebben en eigenlijk niet meer serieus zijn. Ook het contact met andere mensen is veel oprechter geworden, zodra ik merk dat ik oordeel, wordt het stil in me en voel ik verbinding. Al met al is het blijer en stiller geworden van binnen en ook het Hogere is meer een deel van mijn leven geworden. Deze 1 daagse Journey smaakt naar meer.”

Voor de mensen die niet naar India kunnen, komt India bij je thuis:

 • Iedere vrijdagavond om 19:00 uur een online Intentie met Kiranji via Zoom. Dit zal ongeveer een kwartiertje duren, dus wil je je ook baden in de intentie-energie, doe mee als je kunt. Geef het aan zoveel mogelijk mensen door, het is toegankelijk voor iedereen. De vaste Zoomcode voor deze intentiebijeenkomst is: 892 731 270 of via link: https://zoom.us/j/892731270
 • Elke zondagavond om 19:00 uur– Grote Europese Zoom – Wijsheid en gezamenlijke Meditatie.
  Vaste Zoomcode: 428 476 124 of via link: https://zoom.us/j/428476124
 • Elke 1ste zondagmorgen: aanvang 09:00 uur – Inspiratie en Meditatie met Kiranji.
  De zoomcode is iedere maand hetzelfde: 768 510 5413 (ook met vertaling) link: https://zoom.us/j/7685105413

Eind van het jaar naar Ekam?

Als je de wens hebt om naar Ekam te gaan dan doet zich in december een goede mogelijkheid voor.
Er zijn plannen om met een Nederlandse groep deel te nemen aan het Verlichtingsfestival.
Compleet met verzorgde reis en vertaling.
Voor meer details en info kun je contact opnemen met Rob.

Persoonlijke begeleiding door Rob en Marcel

Als Oneness Enschede – Inner Center hebben we de intentie om samen met jullie het innerlijk groeiproces aan te gaan.
Dit houdt ook in dat we jullie graag bijstaan als je proces wat extra aandacht nodig heeft.
Ons advies is: blijf niet alleen met je proces tobben maar neem contact met ons op, of kom naar onze bijeenkomsten.
Het deelnemen aan onze open bijeenkomsten op de dinsdag –en donderdagavond helpt je om gemakkelijker door je persoonlijke processen heen te stromen en om te stabiliseren.
 
Sacred Chambers voor iedereen geleid door Rob.
Rob doet aan huis de Sacred Chambers. Adres: Rauwland 14   7491 KK Delden.
Alleen op afspraak   06-10 52 89 28 of rob@innercenter.nl

Sri Amma Bhagavan Sacred Chambers voor iedereen, begeleiding door Marcel.

Vooraf Hoogste Licht van Hoogste Liefde Initiatie + Meditatie.
 
Voor spirituele groei en innerlijke stilte en een sterke band met het Hogere. Voor het oplossen van problemen en vervulling van wensen.
 
Bij Marcel thuis, Snoekstraat 6   7559 MH  Hengelo.

 • Vrijdag – 7 februari – 13:00 uur
 • Zaterdag – 15 februari1 – 3:00 uur
 • Zaterdag – 22 februari – 13:00 uur
 • Vrijdag – 28 februari – 13:00 uur

Alleen op afspraak: Tel 06-30 51 54 85 of e-mail: marcel.van.nispen@kpnmail.nl
Voor meer info:  www.innercenter.nl  of www.onenessnederland.nl
Eventueel op afspraak mocht je voorkeur hebben voor een andere datum.