divider-free-img.png

Online cursus CREATE

Vrijdag 8 juli 2022

                              CREATE – Schep Overvloed van binnenuit.

Iedere maand heeft nu een bepaald onderwerp, deze keer: VREUGDE

We zijn allemaal zelf schepper van onze werkelijkheid én omstandigheden. Meestal creëren we echter op een onbewuste manier, met lukrake of ongewenste resultaten. Vaak slagen we er niet in de verlangens van ons hart te verwezenlijken vanwege belemmerende programma’s, conditionering & beperkende overtuigingen.

In deze maandelijkse cursus van de Golden Age Movement van Sri AmmaBhagavan leer jij in je leven overvloed te creëren van binnenuit, vanuit jouw eigen getransformeerde binnenwereld!

Ben jij helemaal tevreden met jouw leven of zou je graag dingen anders willen op het gebied van relaties, gezondheid en werk? Wil je graag meer jezelf zijn, gelukkiger en harmonieuzer, en zo tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld?

Dit krachtige programma neemt je mee op reis naar je eigen individuele bevrijding. Je duikt diep in jezelf, waar je onder je stress, angst en verwondingen de oplossingen vindt van al je problemen. Door te zien wat er is in jou, onderga je een diepe transformatie, waardoor je jezelf gaat accepteren, je perspectief op de wereld verandert en je hart opengaat. Hierdoor veranderen de signalen die je uitzendt naar de wereld om je heen, en gaat deze als vanzelf anders op jou reageren: zo draait alles 180 graden om en ga je overvloed, geluk, gezondheid creëren voor jezelf en de mensen om je heen!

‘Create’ is een online cursus vanuit India, gegeven door spiritueel leraar Tejasaji, onder supervisie van Sri AmmaBhagavan. De krachtige energetische invloed van deze twee avatars is merkbaar in elk onderdeel van de cursus, die bestaat uit o.a. korte lessen, meditaties en ademhalingsoefeningen. Vast onderdeel is ook de twee wensen die je doet, één spirituele en één wereldse, waarop Sri AmmaBhagavan hun zegen geven.

Heb je een verlangen naar versnelde en moeiteloze groei, en wil je vanuit je eigen levensgeluk bijdragen aan een mooie wereld, dan is dit de cursus die je niet wilt missen!

We nodigen iedereen uit om mee te doen  om jezelf te transformeren en  je creatieve potentieel van binnenuit te laten ontwaken.

Iedereen vanaf 14 jaar kan eraan deelnemen.

De cursuskosten zijn € 30,– p/p, minima in overleg

Praktische informatie:
Wanneer: Vrijdag 8 juli 2022, van 18:00 – 21:00 uur
Waar: vanuit je eigen huis – ONLINE

Meer informatie: Rob Rühmann rob@innercenter.nl 
tel 06-10 52 89 28

Aanmelden en betalen, vóór Donderdag 7 juli 00.00u via:

https://forms.gle/hTMxNSyfQFHJBgT99

 

 

Volgende CREATE: WOENSDAG 17 augustus